Webinar: werken als jurist in het mobiliteitsdomein van de Rijksoverheid

Werken als jurist bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW), het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR), de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT), ProRail, Dienst Wegverkeer (RDW) of Rijkswaterstaat (RWS)? Bezoek ons gezamenlijke webinar op 25 september. Laat je informeren door de keynotesprekers, doe mee aan breakoutsessies en zet de volgende stap in jouw carrière.

25
sep.

Voor wie

Ben jij een jurist met interesse in werken aan een veilige en duurzame mobiliteit in Nederland? Dan is dit webinar voor jou.

Wat kun je verwachten

De avond begint met een inspirerende kickoffsessie door onze keynotesprekers Gerry ter Huurne (hoofddirecteur Bestuurlijke en Juridische Zaken bij het ministerie van IenW) en Kees van der Burg (directeur-generaal Mobiliteit bij het ministerie van IenW). Zij nemen je mee in hun visie en ervaringen omtrent mobiliteit. 

Sluit vervolgens aan bij 2 breakoutsessies naar keuze, gegeven door de juridische vakspecialisten van de deelnemende organisaties: ministerie van IenW, het CBR, ILT, ProRail, de RDW of RWS. Zij vertellen specifiek over hún organisatie en beantwoorden jouw vragen.  

Tenslotte komen we nog even bij elkaar om ervaringen te delen en horen we graag jouw impressies van ons webinar.

Wanneer en waar

Datum  25 september 2024
Tijd  19.00 - 20:30
Locatie  online

Aanmelden en meer informatie

Meld je aan via de aanmeldlink. Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestigingsmail.

Kun je er de 25e niet bij zijn? Meld je dan toch aan en laat je contactgegevens achter, dan nemen we na de sessie contact met je op.

Heb je nu al vragen?

Neem contact op met recruiter Joost van der Wende

Meer over ons

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) en haar partners in mobiliteit werken samen aan een mooier Nederland. We zorgen met elkaar voor een bereikbaar land met sterke dijken, waarin we veilig verblijven en veilig van A naar B komen.

Voor een land met schone lucht, een schone bodem en schoon water. Een land waar we zuinig zijn op grondstoffen en materialen zoveel mogelijk opnieuw gebruiken. Waar we ons duurzaam verplaatsen. Een land met ruimte voor mogelijkheden. Dit vraagt om verbinding, niet alleen plaatsen en ideeën, maar vooral mensen. Alles voor veilige en duurzame mobiliteit in Nederland. Doe jij mee?

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon